AstroCoaching

— Asztrológiai tanácsadás, coaching  —

 

www_tvn_hu_9bccded25b62a1f6255e8680d90956c9.gif

Teremtsd meg! Vonzd be! 

Programozd át a tudatalattidat!

Lépj ki a konfort zónádból! 

Bízz jobban magadban!

Ilyen és ehhez hasonló mondatokat szajkóznak a környezetedben? Elvégeztél már sok tanfolyamot és elolvastál még több önfejlesztő könyvet és mégsem működik?

Persze hogy nem, hiszen egyik sem rólad szól, nincs terád szabva, így olyan dolgokat várhatsz el önmagadtól, amik esetleg nincsenek összhangban a személyiségeddel.

Ezzel szemben az asztrológia egy olyan módszer, mely  a képleted alapján valóban olyan tehetségeidet, lehetőségeidet segít kiaknázni, melyekkel az élet bármely területén motiválhatod, kiteljesítheted magadat.

A coaching technikák pedig abban segítenek, hogy a szükséges változásokat, fejlesztéseket tényleg végig tudd csinálni és a saját életedet élhesd!

Mi kell ahhoz, hogy előre tudj lépni az életedben? Guruk, motivációs előadók, a tanfolyamok, könyvek? Igen, ezek is jöhetnek, de csak az asztrológia után!

Amikor már ismered önmagad, amkor tudod, hogy mit várhatsz el magadtól, mihez van tehetséged! 

Különben csak a sötétben tapogatózol és még kiábrándultabb, szomorúbb leszel és értetlenül figyeled, hogy másnak miért működök, ami neked nem!

Az asztrológia segítségével feltárom személyiséged és ezzel a módszerrel, az alábbi területeken tudok neked segíteni:

  • Önismeret
  • Életcél, motiváció megtalálása
  • Krízishelyzetek, elakadások megoldása
  • Párkapcsolati tanácsadás
  • Pályaválasztás, Karrier
  • Üzleti tanácsadás: vállalkozás, üzleti kérdések, karrier, ingatlan adás-vétel, hitel stb.
  • Családi problémák megoldása, gyerek-szülő, gyereknevelés
  • Egészségügyi problémák lelki háttere
  • Prognózis, előrejelzés készítése

Az asztrológiai elemzés (AstroCoaching) olyan, mint egy bizalmas beszélgetés, melynek során felderítjük a sors által Neked szánt lehetőségeket. Az asztrológia segítségével feltérképezzük az erősségeid, és ezek ismeretében arra is fény derítünk, hogy milyen lehetőségeid vannak az életben, és hogyan tudod azokat minél jobban kiaknázni.

A konzultáció során a feltett kérdéseidre is válaszolok, illetve segítek ötletelni a jelenlegi problémáid megoldásán. Az asztrológiai elemzés megmutatja, hogy mit kell tenned az életed különböző területein, hogy boldogabbnak, sikeresebbnek érezhesd magad.

Hogyan tudod az életedből a legtöbbet, legjobbat kihozni?

Amikor az emberek megismerik a horoszkópjukat, azaz a személyes képletüket egy asztrológiai elemzéssel, rengeteg információt kapnak életükről, lehetőségeikről, képességeiről és céljaikról, stb...

Ez szuper, de ez nem jelenti azt, hogy a korábbi élet minták, sémák rögtön megváltoznak!

Ha arra keresel módszer, hogy a képleted leckéit támogatással és integrált eszközökkel a mindennapi életébe átültesd, itt a lehetőség az AstroCoaching módszerével, mely segít radikális változás elérni az életedben, az aktuális problémáidban, elakadásoban!

A konzultáció különböző coaching technikákat is alkalmaz, hogy a szavakat tettekké váltsuk - vagyis a közösen kitűzött célokat, először kisebb lépésekre bontjuk, majd alkalomról alkalomra a házi feladatokat segítenek abban, hogy az elhatározást átültethesd a gyakorlatba!

A Coaching segítségével az asztrológia arra ösztönöz, hogy könnyebben meghozd a döntéseidet, ezen felül koncentráltan segít a célokban, motiválja a cselekvést, különböző megoldásokat kínál, mely mindig összhangban van a szabad akaratoddal. 

Teljesen a személyiségedre, lehetőségeidre, sőt vállalt sorsfeladataidra koncentrál és gyakorlati módon segít elérni, kibontakozni ezeket.

Kizárólag személyes tanácsadást vállalok, előzetes időpont egyeztetéssel!

Vidéken élsz, vagy a járványveszély miatt nem találkozhatunk személyesen, de mégis szeretnél változtatni az életeden, szeretnéd megoldani a kialakult helyzetet?

Jelentkezzen online konzultációra, hogy választ kaphass a kérdéseidre!

Kérj időpontot személyes vagy online konzultációra!

Időpont kérése: 06-30-2355-550

Hidd el, mindig van megoldás! És mennyivel könnyebb, ha ez teljesen rád van szabva és még támogatást, megerősítést is kapsz tőlem!

Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, keress személyesen vagy online!

Online térben a Zoom applikációt igénybe véve., csak annyi a dolgod, hogy egy linkre kattintasz a megbeszélt időpontban!